Word leverancier van het Nationaal Schoolontbijt

De voorbereidingen voor de 20e editie van het Nationaal Schoolontbijt zijn in volle gang. Het is op dit moment nog niet mogelijk om je in te schrijven als leverancier. Houd onze website en facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws over het Nationaal Schoolontbijt.


Hoe werkt het?

Brood speelt de hoofdrol bij het ontbijt, dat weet jij als geen ander. Dat willen we ook graag laten zien aan alle kinderen en hun ouders. Daar kan jouw bakkerij in de ontbijtweek van 7 t/m 11 november een heerlijke bijdrage aan leveren. Bij je inschrijving als leverancier voor het Nationaal Schoolontbijt, kies je één of meer scholen uit jouw buurt op één of meer dagen in de ontbijtweek.

In november ontvang je voor de door jou gekozen school of scholen de complete ontbijtpakketten die gekoeld bewaard moeten worden. Ieder pakket is bestemd voor 25 leerlingen. Jouw bakkerij voegt aan elk pakket het volgende toe: 2 gesneden volkorenbroden, 16 volkoren puntjes en 18 volkoren krentenbollen. Op de geplande ontbijtochtend bezorg je alles op het adres van de school of scholen.

Over het schoolontbijt

Feiten en cijfers

Bekijk de feiten en cijfers over het ontbijtgedrag van kinderen.

Edities

Duik in de geschiedenis van het Nationaal Schoolontbijt!

Veelgestelde vragen

Hier vind je de antwoorden op veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over het Nationaal Schoolontbijt? Kijk dan snel op onze pagina met veelgestelde vragen. Vind je geen antwoord op jouw vraag? Je kunt contact met ons opnemen via info@schoolontbijt.nl.