Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over het Nationaal Schoolontbijt, je inschrijving of het gebruik van je account? Hieronder vind je de antwoorden op veelgestelde vragen. Vind je geen antwoord op jouw vraag of kom je er niet uit? We helpen je graag! Je kunt contact met ons opnemen via info@schoolontbijt.nl.

Wanneer is het Nationaal Schoolontbijt?

De ontbijtweek van het 22e Nationaal Schoolontbijt is van 11 t/m 15 november. Als je je bakkerij inschrijft of inlogt in je account kun je zien op welke dag de scholen in je omgeving meedoen aan het Nationaal Schoolontbijt.

Wat is het doel van het Nationaal Schoolontbijt?

Het Nationaal Schoolontbijt is een landelijk ontbijtevenement met als missie een gezond ontbijt, elke dag en voor ieder kind. In de ontbijtweek brengen we het belang van een gezond ontbijt onder de aandacht van zoveel mogelijk kinderen en hun ouders. Kinderen in heel Nederland schuiven in de ontbijtweek met hun meesters en juffen aan tafel voor een gezond ontbijt en een leuke les over de beste start van de dag. Zo leren kinderen op een feestelijke manier hoe belangrijk een goed ontbijt is en wat je ’s ochtends het beste kunt eten.

Hoe kan ik mijn bakkerij aanmelden voor het Nationaal Schoolontbijt?

Je kunt je bakkerij inschrijven voor het Nationaal Schoolontbijt door het inschrijfformulier in te vullen. De ontbijtweek is van 11 t/m 15 november. Bij je inschrijving kies je zelf één of meerdere scholen in je buurt op één of meerdere dagen in de ontbijtweek. Voor scholen loopt de inschrijfperiode tot 18 september. Staat de school van je voorkeur er niet bij? Vraag de school dan zich in te schrijven voor het Nationaal Schoolontbijt.

Welke producten moet ik aan de scholen leveren?

Vlak voor het te leveren ontbijt ontvang je voor alle leerlingen van de door jou gekozen school of scholen een compleet ontbijtpakket in gekoelde dozen. Ieder pakket is bestemd voor 25 leerlingen. Jouw bakkerij voegt aan elk pakket het volgende toe: 2 gesneden volkorenbroden, 18 volkoren puntjes en 18 volkoren krentenbollen.

Hoe gaat de deelname aan het Nationaal Schoolontbijt in zijn werk?

Als deelnemende bakker ben je de lokale ambassadeur van het Nationaal Schoolontbijt. Je kunt zelf aangeven welke school of scholen bij jou in de buurt voorzien zullen worden van jouw lekkere versgebakken brood. Vlak voor het te leveren ontbijt ontvang je voor alle leerlingen van de door jou gekozen school of scholen een compleet ontbijtpakket in gekoelde dozen. Ieder pakket is bestemd voor 25 leerlingen. Jouw bakkerij voegt aan elk pakket het volgende toe: 2 volkoren broden, 18 volkoren puntjes, 18 volkoren krentenbollen. Op de geplande ontbijtochtend bezorg je alles op het adres van de school of scholen.

Tot wanneer kan ik me aanmelden voor het Nationaal Schoolontbijt?

Je kunt je bakkerij tot 1 oktober 2024 aanmelden voor het Nationaal Schoolontbijt. Bij je inschrijving kies je één of meerdere scholen in je buurt. Begin oktober ontvang je van ons een e-mail met de definitieve bestelling van de school of scholen waarvoor je het ontbijt wilt leveren.

Ik weet mijn inloggegevens niet meer. Wat nu?

De naam van je bakkerij is de gebruikersnaam van het account. Wanneer je je wachtwoord niet meer weet, klik je bij het inloggen op wachtwoord vergeten. Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in en je ontvangt een e-mailbericht met instructies hoe je je wachtwoord opnieuw kunt instellen. Geen mail ontvangen? Controleer dan je spamfolder.