Disclaimer

DE KLEINE LETTERTJES

Wie leest zo’n disclaimer eigenlijk? Waarschijnlijk ben je een van de weinigen. We zullen het dus kort houden. En om het een beetje leuker te maken, hebben we halverwege een mopje verstopt. Veel leesplezier!

Informatie
Het Nationaal Schoolontbijt doet er alles aan de informatie op deze site accuraat en actueel te houden, maar kan dit niet garanderen. Wij zijn ook maar mensen. Logisch dus dat we geen wettelijke aansprakelijkheid aanvaarden voor de juistheid, betrouwbaarheid en compleetheid van de informatie, noch voor de vraag of de informatie geschikt is voor een bepaald doel.

Het Nationaal Schoolontbijt is eigenaar van de informatie en dat eigendomsrecht wordt internationaal beschermd door wetten en regels. Superfijn. De informatie op deze site mag je daarom uitsluitend voor persoonlijke en niet-commerciële toepassingen gebruiken. Het is niet toegestaan om de informatie in enigerlei vorm te verspreiden of te verveelvoudigen, anders dan voor dat persoonlijke, niet-commerciële gebruik. Dat zou ons verdrietig maken.

Aansprakelijkheid
Het gebruik van en rondkijken op deze site doe je op eigen risico. Je hoeft geen helm op of zo, maar het Nationaal Schoolontbijt sluit elke aansprakelijkheid uit voor elke vorm van directe of indirecte schade die voortvloeit uit het al dan niet succesvol contact leggen met en gebruiken van www.schoolontbijt.nl of voor schade die voortvloeit uit de informatie en de inhoud van deze website. Na deze lange zin ons mopje: komt een man bij de dokter met een goudvis in een plastic zakje. Zegt de dokter: ‘Oh, ik zie het  al: uit de kom!’. Het Nationaal Schoolontbijt kan verder niet garanderen dat www.schoolontbijt.nl en de voor de site gebruikte servers vrij zijn van computervirussen en is ook niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de schade die virussen kunnen veroorzaken aan je computeruitrusting of andere eigendommen en die te wijten is aan je toegang tot, gebruik van of surfen op de site of aan het downloaden van materiaal, gegevens, tekst, beelden en video- of audiomateriaal van de site. Dan weet je dat.

Links
De site www.schoolontbijt.nl bevat mogelijk links en verwijzingen naar andere websites. Voor de inhoud van deze websites kan het Nationaal Schoolontbijt geen verantwoordelijkheid dragen. Dus dat doen we ook niet, sorry. Even goede vrienden.

Privacybescherming
Door persoonlijke gegevens op www.schoolontbijt.nl in te voeren ga je ermee akkoord dat deze persoonlijke gegevens worden opgeslagen in één of meer databases. Het Nationaal Schoolontbijt respecteert de algemene privacyregels en gaat zorgvuldig om met persoonlijke gegevens die zijn opgenomen in die databases. Behalve je lievelingskleur, maar daar vragen we niet naar. Op verzoek kunnen de betreffende gegevens eventueel worden verwijderd. De door jou aangeleverde persoonlijke gegevens komen alleen ter beschikking aan het Nationaal Schoolontbijt en niet aan andere bedrijven. Statistische informatie en andere onpersoonlijke gegevens over de website en zijn bezoekers kunnen wel aan derden ter beschikking worden gesteld.

Elk bericht of materiaal dat je naar de site verzendt via e-mail of op een andere manier, zal zodanig behandeld worden. Dat wil zeggen: niet-vertrouwelijk en zonder eigendomsrecht. Alles wat je doorgeeft of verzendt, wordt eigendom van het Nationaal Schoolontbijt en mag gebruikt worden voor elk doel. Maar we zijn aardige mensen die geen gekke dingen doen.

De Nederlandse wetgeving ten aanzien van de privacybescherming is verder van toepassing. Ook is het Nederlandse recht van toepassing op www.schoolontbijt.nl. En verder wensen we je gewoon een hele toffe dag met veel geluk en mooi weer en zo.

Copyright © Nationaal Schoolontbijt. Alle rechten voorbehouden.