Blue Band

"Vanaf de eerste editie betrokken partner van het Nationaal Schoolontbijt."

‘Wij geloven dat gelijke kansen beginnen met een gezond ontbijt voor elk kind, iedere dag. Blue Band is al 100 jaar hét merk voor opgroeiende kinderen, daarom wilden we graag iets bijdragen aan families die dat hard nodig hebben.'

Klik op de afbeelding voor meer informatie over

smeren = doneren

Panel talk over gezond ontbijten

Blue Band organiseerde 20 april, een Panel Talk-event, waarbij betrokken experts vanuit hun verschillende kennis en ervaring de huidige armoedeproblematiek en de rol van gezonde voeding bespraken. Onder leiding van zangeres en Cordaid-ambassadeur Dominique Rijpma van Hulst gingen panelleden Linda van Zonsbeek (Voedingsspecialist bij NSO), Hans Spekman (Directeur Jeugdeducatiefonds), Enzo Pérès-Labourdette (bekende vegan bakker en illustrator), Angela Esajas (Leerkracht van het Jaar ’21) en Alexandra Hartevelt (Blue Band) met elkaar in gesprek. Het belang van een voedzaam ontbijt voor kinderen stond centraal, waarbij volop ideeën werden gedeeld over hoe we met z’n allen een gezonde toekomst tegemoet kunnen gaan.

Blue band goede start

Blue Band speelt een belangrijke rol bij gezinnen als het gaat om opgroeiende kinderen. Blue Band bevat namelijk belangrijke bouwstoffen voor de groei en ontwikkeling van kinderen, zoals essentiële vetten en vitamines. Goed en gevarieerd ontbijten is heel belangrijk voor opgroeiende kinderen. Om deze reden steunt Blue Band met plezier het Nationaal Schoolontbijt!