Bakkers

BAKKERS

Hieronder kunt u zich als bakker inschrijven voor de 17e editie van het Nationaal Schoolontbijt. Deze vindt plaats van 4 t/m 8 november. Uw inschrijving houdt in dat u één of meerdere scholen in die week kosteloos voorziet van brood en van de dozen met ontbijtproducten die we bij u afleveren. U bezorgt alles op de school of scholen op de ochtend van hun ontbijtdag. Met uw deelname zet u een gezond ontbijt én uw bakkerij mooi op de kaart! 

Geboren uit bakkers

Wat nu het grootste ontbijtevenement van Nederland is, werd 16 jaar geleden geboren als idee van een handvol bakkers. Die voelden zich maatschappelijk betrokken bij het feit dat kinderen hun ontbijtje soms overslaan of de dag ongezond beginnen. Met hun enthousiasme groeide een pilot op een paar scholen uit tot een landelijk ontbijtfeest. Inmiddels is het Nationaal Schoolontbijt een zelfstandige organisatie met brede steun van maatschappelijke partijen. Bedankt bakkers! 

Lekker volkoren

De ambachtelijke bakkers en ook de grote bakkerijen die aan de supermarkten leveren, dragen bij met brood. Lekker en gezond brood natuurlijk! In het ontbijtpakket zitten volkorenbroden, volkorenpuntjes en volkorenkrentenbollen. Volkorenbrood is gemaakt van de hele graankorrel, waar dus alle vezels, vitamines en mineralen in zitten. Samen met het zoete en hartige beleg, de melk, yoghurt, thee, groente en fruit een gevarieerd ontbijtpakket!