Bakker Leo

“Een lekker en gezond ontbijt voor ieder kind.” Dit is dé reden dat Bakker Leo met heel veel liefde glutenvrije broden bakt als partner van het Nationaal Schoolontbijt.

Bakker Leo was altijd een gewone bakkerij met meerdere bakkerswinkels in Almelo. In 2015 kwam de eigenaar er achter dat het huidige aanbod glutenvrije brood totaal niet lijkt op gewoon versgebakken brood. Het voelt aan als een baksteen, het was totaal niet luchtig en het was niet lekker. Dat moet anders kunnen! Zo is Bakker Leo begonnen met het ontwikkelen van een eigen broodrecept dat gecertificeerd glutenvrij en tarwevrij is, lekker luchtig gebakken en een héérlijke versgebakken broodsmaak heeft.

Er is een aparte glutenvrije bakkerij gebouwd zodat het 100% glutenvrij is en sindsdien worden de vers gebakken glutenvrije broden in heel Nederland aan huis bezorgd. Zo kan iedereen die glutenvrij of tarwevrij moet eten, weer genieten van vers gebakken en smaakvol brood bij het ontbijt en de lunch.

Sinds een aantal jaar bakt Bakker Leo met heel veel liefde glutenvrij bruin brood voor alle kinderen die glutenvrij of tarwevrij moeten eten en meedoen met het Nationale Schoolontbijt. Zo kunnen ook deze kinderen gewoon meedoen met het gezamenlijke ontbijt op school en kunnen ze genieten van een lekker en voedzaam ontbijt!

Er zitten niet standaard een aantal pakketjes met glutenvrij brood bij in het ontbijtpakket, de school moet dit speciaal aanvragen. Eet uw kind glutenvrij of tarwevrij en doet de school mee aan het nationaal school ontbijt? Vraag na of er een glutenvrij pakketje is besteld voor uw kind.