Hallo allemaal! Leuk dat jullie meedoen aan het Nationaal Schoolontbijt! Hebben jullie een lekker ontbijtje op vanochtend? Het officiële startsein voor het Nationaal Schoolontbijt is vanochtend gegeven in ons dierenpark Koninklijke Burgers’ Zoo in Arnhem.

Een schoolklas heeft een ontbijtje gegeten op een wel heel bijzondere plaats: midden tussen de vlinders en pal voor de ruit van de zeekoeien in Burgers’ Mangrove.  Ben jij ook heel benieuwd naar de vlinders, de zeekoeien en de andere dieren in Burgers’ Zoo? Wij hebben een leuke ontwerpwedstrijd of quiz voor alle schoolklassen in Nederland die meedoen aan het Nationaal Schoolontbijt. Uit alle inzendingen wordt een winnende klas gekozen die een schoolreisje naar Burgers’ Zoo wint. Doe je mee?

Groep 1 t/m 4: Burgers’ Zoo Ontwerpwedstrijd

Een groep kinderen heeft mogen ontbijten in de Mangrove tussen de zeekoeien en vlinders. Weet jij eigenlijk wat vlinders eten? Wij vragen jou om samen met je hele klas 1 tekening te maken van een vlinder die aan het eten is. Laat jouw juf of meester een foto maken van jullie gezamelijke kunstwerk en lever hem in. Hopelijk mag jij met je klas naar de dierentuin op schoolreisje!

Doe mee aan de tekenwedstrijd! 

Groep 5 t/m 8: Burgers’ Zoo Ontbijtquiz

Weten jullie hoe vaak dieren eigenlijk eten? Wij hebben een leuke quiz gemaakt. Doe snel mee als klas en win een schoolreis naar Burgers’ Zoo!

Doe mee aan de quiz!

Voorwaarden winactie:

De winnaar krijgt van Burgers’ Zoo 1 ‘Panter 1 Schoolreisje’. In de periode van 7 t/m 18 november kunnen klassen hun opdracht insturen. Bij het schoolreisje krijgen de kinderen ook wat lekkers te eten en drinken.

Per 15 leerlingen vragen we om 1 begeleider, die ook gratis toegang krijgt tot ons park. Maximaal 40 leerlingen, maximaal 10 begeleiders (minimaal 1 op 15). De prijs is in te wisselen vanaf november 2022 tot en met december 2023 en niet in weekenden of schoolvakanties.