Brood speelt de hoofdrol bij het ontbijt, dat weet de bakker als geen ander. Tijdens het Nationaal Schoolontbijt laten we dit ook graag laten zien aan alle kinderen en hun ouders. Oproep aan alle bakkers van Nederland: Doe ook mee met dit feestelijke ontbijtevenement! Schrijf je snel in en kies de school of scholen van je voorkeur. Dan wordt jouw ovenverse brood onderdeel van hun gezonde ontbijtpakket in de week van 1 t/m 5 november. Ons thema in 2021 is ‘Altijd een gezond ontbijt’. Grijp je kans en wordt de leukste bakker in de buurt!

Wat levert het op?

Met deelname aan het Nationaal Schoolontbijt laten bakkers in de eigen buurt zien hoe belangrijk ontbijten met brood is en wordt het mooie bakkersvak gepromoot. Maar er zijn nog meer redenen om mee te doen!

  1. Je doet mee aan een landelijk evenement.
  2. Je komt direct in contact met scholen uit jouw buurt.
  3. Je komt via de scholen in contact met de kinderen en hun gezinnen.
  4. Deelname is reclame in je winkel.
  5. Deelname is een goede aanleiding voor lokale acties en persaandacht.

Gratis baal Subliem Gluten, Bruin of Volkoren Klein

Met dank aan Puratos haal je ook voordeel uit je deelname. Bestel voor het Schoolontbijt een baal Subliem Gluten, Bruin of Volkoren Klein en krijg de tweede baal naar keuze gratis. Dat betekent een besparing van maar liefst € 70,-. Bovendien kun je met één baal bijna drie scholen van brood voorzien! Puratos neemt na je inschrijving automatisch contact met je op en zorgt voor jouw gratis baal Subliem.

Vernieuwde website

Onze website www.schoolontbijt.nl is vernieuwd! Een sprankelende website met de nodige informatie over het Nationaal Schoolontbijt, het belang van een gezond ontbijt en uiteraard aandacht voor de ontbijtproducten. Het zoeken van scholen is makkelijker geworden en je kunt zelf de school/scholen van je voorkeur kiezen. We verwachten weer bijna 2.500 scholen die mee doen aan de 19e editie van het Nationaal Schoolontbijt.

Hoe werkt het?

Schrijf je bakkerij snel en eenvoudig in via www.schoolontbijt.nl/bakkerij. Kies een of meer scholen uit jouw buurt op één of meer dagen in de ontbijtweek. Staat jouw favoriete school er nog niet bij? De inschrijving voor scholen loopt tot 17 september, dus grote kans dat deze school zich nog aansluit. Zelf contact opnemen met de school van je voorkeur mag natuurlijk ook. Doe ook mee aan het Nationaal Schoolontbijt en maak er voor de kinderen uit jouw buurt een feestje van! Schrijf je voor 1 oktober in via www.schoolontbijt.nl/bakkerij.