ALDI is ook dit jaar weer de exclusieve Superpartner verbonden aan het Nationaal Schoolontbijt. Tijdens de aankomende 19e editie van de week van het Nationaal Schoolontbijt verzorgt ALDI vrijwel al het verse brood voor de deelnemende scholen en kinderopvanglocaties. ALDI neemt ook de volledige logistieke organisatie op zich om alle ontbijtpakketten op de scholen te bezorgen. 

ALDI en het Nationaal Schoolontbijt hebben een gezamenlijke missie; alle kinderen in Nederland gezond laten ontbijten. Nadie Winde, Corporate Responsibility Manager bij ALDI in Nederland: “Door structureel samen te werken willen we er uiteindelijk voor zorgen dat alle kinderen in Nederland elke dag gezond ontbijten. Bij ALDI hebben we alles in huis voor een gezond ontbijt en is er de laatste jaren steeds meer ontwikkeld op het gebied van variatie, maar ook gezondheid. Meer volkoren, minder zout en meer vezels. Ook is er, speciaal voor het Nationaal Schoolontbijt, een volkoren rozijnenbolletje ontwikkeld. Dat ligt in de winkel en zal tijdens de week van het Nationaal Schoolontbijt een speciale verpakking krijgen.” Mirjam Kortekaas van het Nationaal Schoolontbijt: “Ook wij zijn erg blij met deze samenwerking met ALDI en kijken ernaar uit om zowel tijdens de week van het Nationaal Schoolontbijt als daarbuiten samen structureel aandacht te vragen voor het belang van gezond en gezellig ontbijten.”