Aanmelden voor Het Nationaal Schoolontbijt 2017

Hulp bij het aanmelden

Velden met een * zijn verplichte invoervelden.

Algemene gegevens school / bezoekadres
 
 
 
 
 
 
Ja Nee
 
Dinsdag 7 november
Woensdag 8 november
Donderdag 9 november
Vrijdag 10 november
 
Contactpersoon
Man Vrouw
 
Uw machtiging
Om deel te kunnen nemen aan Het Nationaal Schoolontbijt draagt uw school symbolisch bij met € 0,50 per ontbijtje. Deze bijdrage maakt de organisatie mogelijk van de ontbijtjes op basisscholen en van de burgemeestersontbijtjes, waarvan de opbrengst altijd naar een goed doel gaat.

Het goede doel van de 15e editie, waarbij kinderen uiteraard weer centraal staan, is op dit moment nog niet bekend: daarover informeren we u later.

Met uw inschrijving geeft u akkoord voor het incasseren van deze bijdrage. Op 15 mei 2017 vindt de daadwerkelijke incasso plaats. U heeft na aanmelding nog tot 30 april 2017 de gelegenheid om het aantal deelnemende kinderen en dus het aantal ontbijtjes te wijzigen (wijziging mogelijk van: maximaal –10% of +10%). Kosteloos afmelden kan tot 14 mei 2017. Scholen waarvan uiterlijk 1 juni 2017 geen bijdrage is ontvangen, worden uitgesloten van deelname.

Namens onze school machtig ik hierbij de Stichting Nederlands Bakkerij Centrum om het onderstaande bedrag van onze rekening af te schrijven.
 
Totaal aantal ontbijtjes:
-- vul eerst het aantal leerlingen / leerkrachten in --
 
Betaling
Eenmalige machtiging
Per factuur
 
 
 
Aanmelden
Contact Postbus 360 6700 AJ Wageningen 0317 - 47 12 22 info@schoolontbijt.nl
sitemap | disclaimer